Inspirée des saveurs d’une pâtisserie italienne, LA GRANDE BELLEZZA (La grande beauté) a été nommée en l’honneur d’une grande oeuvre cinématographique. Aux notes épicées s’ajoute la saveur fruitée unique apportée par le moût de moscato californien.

«Voyager, c’est bien utile, ça fait travailler l’imagination. Tout le reste n’est que déceptions et fatigues. Notre voyage à nous est entièrement imaginaire. Voilà sa force… Et puis d’abord tout le monde peut en faire autant. Il suffit de fermer les yeux. C’est de l’autre côté de la vie.»
— Louis-Ferdinand Céline

6% | Servir entre 4–7°C | Amertume: Faible / 18 IBU

Accords

  • Poissons et fruits de mer
  • Volailles rôties
  • Fromages crémeux
  • Biscotti
  • Desserts fruités

Inspired by the flavours of an Italian pastry, LA GRANDE BELLEZZA (The Great Beauty) was named in honor of a great Italian film. To the layers of spicy notes the Californian moscato adds it’s own fruity and unique character.

“Travel is useful, it exercises the imagination. All the rest is disappointment and fatigue. Our journey is entirely imaginary. That is its strength… And besides, in the first place, anyone can do as much. You just have to close your eyes. It’s on the other side of life.”
— Louis-Ferdinand Céline

6% | Serve between: 4–7°C | Bitterness: Low / 18 IBU

Pairs with

  • Fish and seafood
  • Roasted poultry
  • Creamy cheese
  • Biscotti
  • Fruity desserts